Clown - Världen upp och ner, spel

250,00 kr

I Clown arbetar spelarna för att sprida skratt och glädje i världen. Varje spelare har ett par clowner, de skall samla färgburkar och sedan sändas ut i världen för att bygga färggranna cirkustält. Spelarna belönas med pengar när de hjälper de andra spelarna att slutföra deras tält, pengarna används sedan för handla färg i butiken.

Clownerna kan också samla kort. Tältkorten berättar var spelaren kan bygga tält, vilken form tältet skall ha och vilka färger som behövs för att bygga det. Clownkort tillåter spelarna att sätta käppar i hjulen för medspelarna, få pengar, färg eller poäng.

Spelarna får poäng genom att placera ut tälten i världen men kan också få bonuspoäng genom att ha flest tält i en kontinent eller tält i flest kontinenter. Spelarna kan överta bonuspoäng från varandra därför kräver placeringen av tälten en del strategi och eftertanke. Hur och vart ska du placera dina tält för att förhindra de andra från att ta dina poäng eller för att du ska kunna ta deras? Spelet tar slut när en spelare har nått ett visst antal poäng.

Leveranstid ca 3-7 dagar.