Gratis workshop: Skratt, kreativitet och systerskap

VÄLKOMMEN
På kreativ och rolig workshop med Clowner utan Gränser och våra internationella pedagoger från Palestina, Jordanien och Libanon! Helt gratis och chance of a lifetime! Endast för dig som definierar dig som tjej/kvinna. Cirka 50 personer kan delta, ingen föranmälan krävs utan först till kvarn får en plats. Från 12 år upp till 100+.

Var? Stora salen, Tensta träff, Hagstråket 13, Tensta, Stockholm
När? Måndag 21 oktober, klockan 17-19

OM WORKSHOPEN
Du kommer att få testa på clown, drama och andra lekfulla och kreativa aktiviteter. Perfekt för dig som har mycket att tänka på och behöver släppa alla bekymmer för ett par timmar, vill träffa nya vänner eller bara behöver ha riktigt, riktigt roligt en stund. Skratt har otroligt positiva effekt på vår mentala hälsa och vi hoppas du kommer gå från workshopen och känna dig lite gladare och hoppfullare! Språk på plats är svenska, engelska och arabiska.

OM VÅRA INTERNATIONELLA GÄSTER
I Mellanöstern driver Clowner utan Gränser projektet CAPE (Creative Arts for Peace and Equality). Vi har utbildat tio pedagoger från Syrien, Palestina, Libanon och Jordanien som just nu leder workshops med grupper av tjejer och kvinnor för att ge dem stöd och ny kraft. Tre av dessa pedagoger kommer nu till Sverige och kommer leda workshopen på Tensta Träff tillsammans med Clowner utan Gränser.