Se flickorna från Indiens red light distrikts föreställning

Shraddha, Bhakti, Mahek, Jyoshna, Aarpita och Sanjana är mellan 10-15 år gamla. Nu lämnar de för första gången bordellområdet i Mumbai för att komma till Stockholm och berätta sin historia. 

Flickorna är uppvuxna i Kamatiupra, ett av världens största red light district. Här har Clowner utan Gränser arbetat sedan 2013 med att anordna aktiviteter för barnen som bor på bordellerna. Under några år har vi tillsammans med lokala artister anordnat träningar i bland annat drama för att stärka barnens självkänsla och stärka drömmarna om en bättre framtid. Och nu kommer sex av dessa flickor hit, till Sverige, för att spela sin framarbetade föreställning för svenska barn, ungdomar och vuxna.

Under 10-18 juli kommer flickorna från red light district besöka olika platser runt om i Stockholmsområdet för att berätta sin historia. Några av dessa föreställningar är öppna för allmänheten. Varmt välkommen: 

Onsdag 11/7 i Rågsved: https://www.facebook.com/events/2065721717088240/
Torsdag 12/7 i Alby: https://www.facebook.com/events/637866719882596/
Fredag 13/7 i Huddinge. https://www.facebook.com/events/1012328235598478/

Genom sin föreställning berättar de indiska flickorna sin historia om hur en genom lek och fantasi kan överleva i ett red light district. Föreställningen är ordlös och passar både barn och vuxna. Efteråt kommer Clowner utan Gränser-artisten Rupesh Tillu, som följt flickorna under alla år, berätta mer om situationen på plats. 

Denna produktion har finansierats av Sida - Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete genom Forum Syd. Sida/Forum Syd delar inte nödvändigtvis de åsikter som här framförs. Ansvaret för innehållet är uteslutande producentens/författarens