Bli en glädjespridare!

STÖTTA BARN I UTSATTHET I JUL –  BLI EN GLÄDJESPRIDARE
Clowner utan Gränser arbetar i några av världens mest utsatta länder. Under 2019 har vi bland annat tagit skratt till barn i Nigeria som flytt undan terrorgruppen Boko Haram, stärkt flickors psykosociala hälsa och rättigheter i Syrien och lekt med barn från rohingyaminoriteten i Bangladesh flyktingläger. Oavsett vart vi befinner oss är alltid barnen i fokus och genom föreställningar och workshops skapar vi hopp om framtiden igen. Det är livsviktigt i miljöer präglade av oro och våld. Sedan starten 1996 har vi mött nästan två miljoner barn runt om i världen. Med er hjälp kan vi nå ännu fler.

Varje år väljer företag att göra gott i samband med jul. Istället för att ge personalen en chokladask eller biobiljett kan ni välja att hjälpa barn i utsatthet tillbaka till den barndom de har rätt till. Då är ert företag med och gör världen till en mer medmänsklig och hoppfull plats. Beroende på vad som passar er bäst finns olika typer av upplägg för er gåva. Oavsett vilket variant ni väljer får ni alltid något tillbaka vid ert bidrag som ni kan dela med personalen eller i era kanaler. På så vis känner sig alla på arbetsplatsen involverade i den goda gärning ni gjort för världens barn.

 • Julkort till anställda
  Ni får ett julkort att dela ut till alla anställda där vi beskriver vad gåvan ni skänkt kommer bidra med. Ni kan få julkortet digitalt för att mejla till personalen eller som tryckfil om ni istället vill trycka upp fysiska kort.
  Minimumsumma: 10 000 kr.
 • Digitalt paket för era kanaler
  Vill ni kommunicera om er julgåva till Clowner utan Gränser i externa kanaler? I det digitala paketet ingår mejlsignatur till anställda, diplom samt foto och text för hemsida och sociala medier.
  Minimumsumma: 20 000 kr
 • Skräddarsydd lösning
  Utifrån era önskemål och behov kan vi också alltid skräddarsy en special-anpassad lösning för just ert företag. Det kan exempelvis handla om en föreläsning av Clowner utan Gränser tillsammans med andra aktiviteter. 
  Minimumsumma: 50 000 kr

För att skänka en gåva eller få svar på era frågor, kontakta info@skratt.nu eller ring till 08–286550. Hör av er senast 13 december. För gåvor under 10 000 kronor hänvisar vi till vår gåvoshop där ni enkelt kan skänka ert bidrag och få ett fint gåvobevis tillbaka. I vår webbshop finns också roliga produkter som sprider glädje.