Starta en egen insamling

Du kan göra skillnad

Bröllop, dop, födelsedag, skolprojekt eller bara ett stort hjärta. Oavsett vilket så kan du nu starta en egen insamling för att sprida mer skratt och hopp i världen, till Clowner utan Gränsers ordinarie verksamhet eller till ett speciellt projekt som just du värnar om.

Starta din egen insamling.

Du kan sprida din insamling via mejl och i sociala medier så att dina vänner, kollegor och släkt också kan bidra och i realtid se hur den växer.

Om du vill samla in kontanter till vår verksamhet är du mycket välkommen att kontakta oss på info(a)skratt.nu. Vi svarar gärna på frågor och hjälper dig med informationsmaterial, bössor, bilder mm. Du kan göra skillnad! Tack för ditt engagemang!

Clownens insamling pågår till 31/8 2017

Clowner utan Gränser innehar 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. 2016 gick hela 86 % av våra insamlade medel direkt till ändamålsenlig verksamhet. Under året skrattade vi tillsammans med 162 336 personer i tolv länder och med alla kostnader inräknade kostade det oss 66 kronor att möta ett barn och fylla hen med hopp om framtiden.