Drömgalan

Det hela startade med Drömgalan 2013. En gala fylld av clowner, akrobater, jonglörer och prova-på aktiviteter inom cirkus. Dansens Hus i Stockholm ställde sin stora scen till Clowner utan Gränsers förfogande. Vi bjöd in ensamma barn och familjer samt papperslösa barn som flytt hit, till en sprakande föreställning där de fick bubbla av skratt och uppleva en glädjefylld stund tillsammans. 60 av våra professionella artister visade upp sina bästa nummer och delade med sig av sitt kunnande och starka engagemang för att sprida skratt bland de som behöver det mest. Sedan dess har Drömgalan satts upp varje år med samma syfte. I december 2016 för fjärde gången för cirka 500 barn som kommit till Sverige på flykt.

Se SVT Nyheters inslag från Drömgalan 2015.

I samband med Drömgalan samlar vi in pengar för att kunna besöka boenden för skyddsbehövande runt om i Sverige så vi kan nå alla barn, även de som inte kunde komma till Drömgalan. 

Vill du vara med och välkomna barn på flykt till Sverige?
Du kan bidra till att fler barn får en varm och skrattfylld start på sitt nya liv här i Sverige.
Sätt in ditt bidrag på plusgiro 90 00 20-9  eller Swisha till nummer 9000209 . Märk din gåva ”Drömgalan”.

För varje bidrag vi får till Drömgalan kommer fler barn att få ett varmt och skrattfyllt välkomnande till Sverige. Men det tar inte slut där! Vi lovar också att sprida skratt till barn som inte har som av olika anledningar inte kunnat komma på Drömgalan. Vi åker till boenden och skolor där barnen är och ger dem en sprakande föreställning på plats.